Bu Blogda Ara

29 Kasım 2015 Pazar

ÜLKÜCÜ ŞEHİT NUSRET SEVEN KADİROĞLU

ÜLKÜCÜ ŞEHİT NUSRET SEVEN KADİROĞLU

ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 29 KASIM 1979
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: İSTANBUL
DOĞDUĞU YER: ERZURUM
MESLEĞİ: MÜDÜR
29 yaşındaydı. İstanbul’a yerleşmişti. Çelik kasa fabrikasında satış müdürlüğü yapıyordu. Ülkücü olmanın şerefini taşıyordu. Milliyetçi olmak bir onurdu onun için. Doğan, İclâl ve Bilge Kağan isminde 3 yavrusu vardı.

OLAY GÜNÜ:
İşe gitmek için evinden çıktı, bir şey unutmuştu, tekrar geri döndü. Uyumakta olan çocuklarını öpmeyi unutmuştu. Yüzlerinden öptü. Saat 8,00 gibiydi. Evinden çıktı, peşinden onu takip eden soysuz komünist militanlar takıldı. Evinden 50 metre mesafe gitmemişti ki alçaklar silahlarını ateşlediler. Evden eşi çıktı, yüreğindeki korkuyla koştu. Eşi Nusret kanlar içinde yatıyordu. Kimse yardıma gelmemişti. Vurulan eşinin başında uzunca bir süre bekledi. Neden sonra hastaneye kaldırılabildi Nusret. Ancak kurtarılamadı. Alçaklar onu şehit etmişlerdi.
  ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...