Bu Blogda Ara

15 Haziran 2017 Perşembe

ÜLKÜCÜ ŞEHİT EFRAHİM ŞEKER

ÜLKÜCÜ ŞEHİT EFRAİM ŞEKER

ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 15 HAZİRAN 1979
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: İSTANBUL
DOĞDUĞU YER:
MESLEĞİ:         ESNAF
Bulgaristan zulmünden Türkiye’ye kaçmış ve İstanbul’a yerleşmiş Türklerdendi. İstanbul Bakırköy Yıldırım mahallesinde ikamet ediyordu. Dükkanı da Bakırköy ÜGD(Ülkücü Gençlik Derneği) karşısındaydı. Demircilik yapıyordu. Bakırköy MHP İlçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev almıştı. ÜGD Bakırköy Şube Başkanlığıda yapmıştı. Daha öncede tehdit almıştı.

OLAY GÜNÜ: 

Sabah erken kalktı, dükkanına geldi, ekmek teknesinin kapısını açacaktı. O bileğiyle demir döverek rızkını kazanıyordu. Atalardan gelen kutsal bir mesleğin icracısıydı, demirciydi. İşte kapı açacakken devşirilmiş, Türklük ve Müslümanlıktan çıkmış olan kızıl komünistlerden 3 militanın silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak esnaf arkadaşları ve ülküdaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Çapa Tıp Fakültesine kaldırılan ülküdaşımız bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.
ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM
ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...