Bu Blogda Ara

4 Kasım 2016 Cuma

ÜLKÜCÜ ŞEHİT MEHMET ÇAPAR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT MEHMET ÇAPAR

ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 4 KASIM 1977
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: GAZİANTEP
DOĞDUĞU YER: GAZİANTEP
MESLEĞİ: AVUKAT
31 yaşındaydı. Evli ve bir çocuğu vardı. İstanbul Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Avukatlık yapmaya başladı. Gaziantep Şoförler Cemiyeti Başkanlığına da seçilmişti. MHP, Gaziantep Merkez ilçe Başkanıydı.
OLAY GÜNÜ:
Cuma günü akşamı saat 19,00 sıralarında İnönü Caddesi, Keleşhoca sokakta bir oto ticarethanesinin önünde bulunduğu sırada bölücü-komünist militanların saldırısına uğradı. Kurşunlar yağdırdılar. Mehmet Başkan, şehitler kervanına katıldı.
ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM.
ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.



1 yorum:

  1. Sinan Ateşin katlediliş şekli,Bizi geçmişe 4 Kasım 1977 ye Mehmet Çaparında aynı şekilde Katlini hatırlattı.Definden sonra Neden? Araştıran Ailesi,Yakın Çevresi,Dostları.Kürtçülerle kurulan diyalok da,Biz Yapmadık,Yapsak,Niye saklayalım.Koministler ve Goşistler de Biz yapmadık,Niye gizleyelim.Basınımız var.haber yapardık. İçeriden Şüpe edilince.İl Örgütünün Ağası,Hamitler Mezarlığına Sağlık Sorunlarından vefatıyla Defnedilen Eski Bakan.Bizdende Çok Şehit Verdik,Sizin gibi ağlamadık.Suriyeden Fellah Tetikçi ile anlaşarak yapılmış.Şimdi de Narko Zombi yapmış.Komonesler , Bölücüler yapmış ile ne kolay uyutulurken.Tekrar Listelere 1. Sıradan yazılmak şurda kalsın,Çöp oldu.

    YanıtlaSil

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...