Bu Blogda Ara

21 Kasım 2016 Pazartesi

ÜLKÜCÜ ŞEHİT NECİP ALTINOK

ÜLKÜCÜ ŞEHİT NECİP ALTINOK
ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 21 KASIM 1978
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: ANKARA
DOĞDUĞU YER: YOZGAT-ŞEFAATLİ İLÇESİ-DEDELİ KÖYÜ
MESLEĞİ: ÖĞRENCİ

29 yaşındaydı. Evli ve 2 çocuğu vardı. Ankara Küçükesat’da ikamet ediyordu. MKE(Makine Kimya Endüstri Kurumu) da makine mühendisi olarak çalışıyordu. 1974 yılında MHP Gençlik Kolları Genel başkan yardımcılığı görevi yapmıştı. Ülkü Ocaklarında da seminerci olarak konuşmalar yapıyordu.
OLAY GÜNÜ:
Akşam üzeriydi, İşten çıkan ülküdaşımız, saat 17,45 sıralarında, Küçükesat’da ki evine yaklaşmıştı. Evinin önünde daha önceden pusuya yatmış olan devrimci solcu- komünist militanlar, ülküdaşımızı gördükleri anda kurşun yağdırmaya başladılar. Ülküdaşımız alnından ve vücudundan kurşun yarası aldı. Son bir hamleyle evine varmaya çalışan ülküdaşımız sürünerek çaba harcıyordu. Aşırı kan kaybeden ülküdaşımız daha fazla gidemeden şehit oldu.
ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM



ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.







2 yorum:

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...