Bu Blogda Ara

21 Eylül 2016 Çarşamba

ÜLKÜCÜ ŞEHİT FAHRİ İNCE

ÜLKÜCÜ ŞEHİT MEHMET ALİ İNCE

ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 21 EYLÜL 1979
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: İSTANBUL
DOĞDUĞU YER: KIRKLARELİ
30 yaşındaydı. Evli ve 2 çocuğu vardı. Alibeyköy-Esentepe mahallesinde ikamet ediyordu. Ailece ülkücüydüler.
Olay günü;
Olay 21 Eylül 1979’da Esentepe’deki evinde otururken hızlı hızlı vurulan kapının sesiyle bir anda irkilip yerinden kalktı. Hiç umulmadık bir anda çalınan kapı tarafına yönelirken de kendi kendine mırıldanıyordu. “hayırdır İnşaallah”
-kimsiniz? Diye sordu.
Gelenler:
-Başkan nerede? Başkanı arıyoruz.
Gelenler MHP Eyüp İlçe başkanı olan ağabeyisini arıyorlardı. Hiç tereddüt etmeden kapıyı açtı, kapının açılmasıyla birlikte kurşuna tutuldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bütün çabalara rağmen kurtulamadı. Şehit olmuştu ülküdaşımız.
ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM.

ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.

2 yorum:

  1. Şehidimizin yeğeniyim tam ismi yanlış girilmiş, Mehmet Fahri İnce dir doğrusu, verilen fotoğraf yanlıştır size ulaşabilirsek doğru fotoğrafı yollayabilirim. Olay anlatımı doğrudur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DEĞERLİ KARDEŞİM, MESAJINIZI YENİ GÖRDÜM. BANA TELEFON NUMARANIZI YA DA yunusbugra@hotmail.com dandoğru bilgi ve resim gönderirseniz yanlışlığımızı düzelteceğiz.

      Sil

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...