Bu Blogda Ara

27 Mayıs 2017 Cumartesi

ÜLKÜCÜ ŞEHİT NİHAT AKSU

ÜLKÜCÜ ŞEHİT NİHAT AKSU

ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 29 MAYIS 1980
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: ESKİŞEHİR
DOĞDUĞU YER: ESKİŞEHİR
MESLEĞİ: ÖĞRENCİ
1963 doğumlu olup, 17 yaşındaydı. İmam hatip Lisesinde okuyordu. Ülkü Yolu Derneğinin neferlerindendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Efsane Bakan şehit edildiği için hüzün vardı.

OLAY GÜNÜ: 

Emniyetten izin alınmış gece afiş yapıştırmaya çıkmıştı ülküdaşlarıyla birlikte. POL-DER’li polisler ülküdaşlarımıza afiş yapıştırmamalarını ve dağılmalarını söylediler. Ülküdaşlarımızda afişleme izinleri olduğunu ve devam edeceklerini söylediler. Ülkücüler için en hassas dönemdi. Bakanlarını, Genel başkan yardımcısını ve sevdikleri önemli bir şahsiyeti kaybetmişlerdi. Ve onun için son görevlerini yerine getiriyorlardı. Tartışma Bahçelievler lisesinin önünde oluyordu. Çiçi Mehmet lakaplı POL-DER’li polis silahını çekti ve ülküdaşımıza ateş etti. Gencecik yaşında olan Ülküdaşımız Nihat Aksu’yu kurşunlayarak şehit etti.

ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM
ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...