Bu Blogda Ara

17 Mayıs 2017 Çarşamba

ÜLKÜCÜ ŞEHİT NUSRET AKBAL

.

ÜLKÜCÜ ŞEHİT NUSRET AKBAL

ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 17 MAYIS 1979
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: MALATYA
DOĞDUĞU YER: MALATYA
MESLEĞİ: İŞÇİ
Sümerbank İplik Dokuma Fabrikasında işçi olarak çalışıyordu. Evli ve 3  kız çocuk babasıydı.Yeşiltepe Ülkücü Gençlik Derneği 2. Başkanıydı.
OLAY GÜNÜ: 

Gece vardiyasında çalışıyordu, mesaisi bitmiş sabah saat 7,00 sıralarında fabrikadan çıkmıştı.  Evine gidip dinlenecekti.  İstasyon virajına geldiğinde saat 7,20’yi gösteriyordu. Korkaklığın temsilcileri sinsice pusuya yatmış onu bekliyorlardı. Ülküdaşımız yorgunluğunu ve uykusuzluğunu gidermek için bir an evvel eve varmaya çalışıyordu. İşte o hain eller, o kahpe tohumun çocukları olan devrimci solcu-komünist militanlar, ülküdaşımızı gördükleri anda kurşunlanarak şehit edildi.
ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM
ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.

3 yorum:

  1. Dünyanın en Merhametli,En saygın kişisiydi..Yerin Hiç dolmadı Mekanın Cennet olsun...
    Seni hiç unutmayacağız NUSRET Dayı.

    YanıtlaSil
  2. Mekanın cennet olsun dayım bizde senin yolundayız 🤘🤘🤘🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    YanıtlaSil
  3. Nusret abim rabbim mekanını cennet eylesin çok değerli yardım sever merhametli kül hakkına önem veren ülküdaşlarını ıyi işler yapmaya yönlendiren babacan yapısıyla yiğit biriydi.yaptigi iyilikler yoldaşı olsun .Anlatmakla bitmez.geride bıraktığı eşi ve çocukları herzaman örnek alınacak insanlardır.

    YanıtlaSil

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...