Bu Blogda Ara

10 Aralık 2015 Perşembe

ÜLKÜCÜ ŞEHİT ALİ ÖZER



ÜLKÜCÜ ŞEHİT ALİ ÖZER
ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 10 ARALIK 1979
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: ANTALYA
DOĞDUĞU YER: BURDUR- BUCAK İLÇESİ
Burdur ili Bucak ilçesinde dünyaya geldi. Antalya Serik ilçesinde Tekel’de şube müdürü olarak çalışıyordu. Kısa sürede Seriklilerle kaynaştı. Ülküdaşları onu çok sevmişlerdi. Orada da ülkücülük mücadelesine devam etti.  Çalıştığı yer ilçe dışında bir yerdi. Buraya tayin edilmeden evvel, komünist militanlarca soyulmuştu.

Olay günü:
O gün 4 komünist militan Tekel binasının etrafını çevirmişti. Ellerinde silah vardı. Memurlardan biri çevirenleri görmüştü. Sesli bir şekilde arkadaşlarını ikaz etti. Dışarıdakiler daha öncede burayı soyan kişilerdi. İçlerinden ikisi silahlarıyla birlikte Tekel binasına yöneldi. Şubenin müdürlüğünü yapan Ali Özer ruhsatlı silahı ile soymaya gelenleri durdurmaya çalıştı. Komünist militanlar değişik yönlerden ateş açtılar. Ali yaralandı. Yaralanmış olmasına rağmen onlara karşı koymaya çalışıyordu. Aldığı ağır yaralardan dolayı olay yerinde şehit oldu.

  ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...