Bu Blogda Ara

29 Aralık 2015 Salı

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HULUSİ BELKIS

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HULUSİ BALKIS

ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 29 ARALIK 1978
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: İSTANBUL
DOĞDUĞU YER:
MESLEĞİ:
1928 doğumluydu. Evli veçocuğu vardı. Yıllarca yurt dışında çalıştı. Gurbeti yüreğinde duydu. Nihayet vatanına döndü. İstanbul Fatih’e yerleşti. Birikmiş parasıyla bir taksi aldı. Taksicilik yapmaya başladı. MHP Fatih İlçe teşkilatına üye oldu. Yönetimde de görev aldı.

OLAY GÜNÜ:
Akşam üzeriydi, saat 17,00 civarıydı, iki erkek biri kız üç militan katil, sinsi sinsi arabaya yaklaştılar. -Taksi boş mu? Diye sordular. Bahri ağabeyi müşteri sandı gelen katilleri.. –Boş.. dedi. Fıtratlarında kahpelik olan katiller, müşteri gibi taksiye bindiler. Gitmek istedikleri yeri söylediler… Balat civarına geldiklerinde taksiyi durdurmasını istediler. Ve taksi durdu… Peş peşe patlayan silahla bir hayatta durdu… Halkçı olduklarını, emekten yana olduklarını iddia eden katillerce bir emekçi, bir halk çocuğu, ülkücü bozkurt  daha şehit ediliyordu..
  ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM
ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...