Bu Blogda Ara

14 Aralık 2015 Pazartesi

ÜLKÜCÜ ŞEHİT MURAT KILIÇ



ÜLKÜCÜ ŞEHİT MURAT KILIÇ




ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 14 ARALIK 1978
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: İSTANBUL
DOĞDUĞU YER: TRABZON
16 yaşındaydı. İstanbul Hasköy de bir gecekonduda oturuyorlardı. Derya, Hülya adlı iki ablası ve Polat adında bir erkek kardeşi vardı. Ülkü sevdalısı yiğit ve mert biri idi. İstanbul sokaklarında bölücülük kol gezmekte, Türk Milliyetçileri birer birer şehit edilmekte iken, Emniyet içine bile sızmışlarken o yaşından büyük duruşu ile yol almakta idi.
OLAY GÜNÜ:
Gece Mecidiyeköy’de, Ülküdaşlarıyla afiş asmaya çıkmıştı. Komünistler afiş asan ülkücülere ateş açtılar. Ülkücü gençlerde onlara karşılık verdi. Sonra polis geldi. Polis gelince de komünistler olay yerinden uzaklaştılar. Gelen polisler de komünistti, POL-DER üyesiydiler. Murat Silahını beline taktı,  ellerini havaya kaldırdı. Çünkü gelenler devletin görevlileriydi. Bunu fırsat bilen Marksist-komünist köpek POL-DER üyesi polis militan, Murat’ın üzerine kurşun yağdırdı. Bu da yetmedi o soysuz köpek Murat’ın bedenine tekmeler vurdu. 19 kurşun isabet etmişti Murat’a. Orada Şehit oldu.
16 Aralık 1978 de Kulaksız Mezarlığına defnedildi
  ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM
ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.

1 yorum:

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...