Bu Blogda Ara

25 Aralık 2015 Cuma

ÜLKÜCÜ ŞEHİT İSMAİL BAYRAKTAR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT İSMAİL BAYRAKTAR
ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 25 ARALIK 1979
ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: İSTANBUL
DOĞDUĞU YER: BALIKESİR-BİGADİÇ İLÇESİ
MESLEĞİ: ÖĞRETMEN/EMEKLİ
55 yaşındaydı.  Evli ve dört çocuk babasıydı.  Esenler’de ikamet ediyordu. Esenler Lisesi müdürüyken CHP iktidarı tarafından,Kasımpaşa Ortaokuluna Türkçe Öğretmeni olarak sürülmüştü. Kasımpaşa Ortaokulu öğleden önce Güzelce İlkokulu olarak faaliyet yapıyordu.  ÜLKÜ-BİR üyesiydi. Değişik dönemlerde de yönetimde görev almıştı. İki arkadaşıyla birlikte inşaat malzemeleri satan bir dükkan açmışlardı. Boş vakitlerini oarada geçiriridi.
OLAY GÜNÜ: 
Sabah namazını kılmış, ekmek teknesi olan inşaat malzemeleri sattığı dükkanına gidiyordu.  Yine namert eller pusu kurmuştu. Onu işine giderken kurşunladılar. Yaralandı, yerde kıvranıyordu. Onu gören vatandaşlar gerekli birimlere haber vermiş, ağır yaralı olarak Çapa Tıp hastanesine kaldırılmıştı. Hastanedeki çabalar yetmedi, yiğidimiz şehit oldu.
ÜLKÜDAŞIMIZA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

ÖNEMLİ NOT: ŞEHİTLERİMİZLE İLGİLİ ELİNDE BİLGİ, RESİM OLAN VARSA YA DA DÜZELTİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARSA LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJDAN YAZSIN. TEŞEKKÜRLER.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HAYRULLAH SEVGÜR ŞEHİT OLDUĞU TARİH: 23 ARALIK 1978 ŞEHİT EDİLDİĞİ YER: KAHRAMANMARAŞ DOĞDUĞU YER: KAHRAMANMARAŞ M...